Kirké

Anarchofeminizmus és divatkritika
Anarchofeminizmus és divatkritika
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Népesedési híreink következnek

Továbbra is halnak kifelé a fehérek.

Először is, szeretnék köszönetet mondani: tavaly Bajuszka és Sayno Dávid írt egy inspiráló élménybeszámolót a II. Nemzeti Népesedési Konferenciáról; enélkül valószínűleg sose megyek be a Hazatérés Templomába, és kimaradok egy érdekes élményből. Kár lett volna.

Advertisement

Idén tudósításunk épp csak bekukkantott az eseményre, egyrészt mert túl kevés volt bennem a KITARTÁS!, másrészt, a sűrű hétvégi programba (három helyett evés, reggeli jóllétek, zavartalan kilencórás alvás) viszonylag nehéz lett volna még pár órányi Nemzethalálvíziós Jajfesztivált beszuszakolni.

Beesve tehát a református templom alagsorában tartott konferenciára, összesen két beszélőt hallgattunk meg (egy britet meg egy olaszt - ahhoz képest, hogy nacionalista a mozgalom, elég nemzetközire sikerült a line-up). Mindkét férfiről, sőt, még a tolmácsukról is elmondták, hogy melyikük hány Gyermek Édesapja™ (ha valakit érdekel, 4, 7 és 11!!). Ennek azért titkon örültem. Végre egy hely, ahol a férfiak teljesítményeit is elismerik - látszik, hogy a radikális jobboldal valóban fenekestül akarja felforgatni az uralkodó családfelfogást.

Advertisement

Röpke félórás ottlétünk csúcspontja egyértelműen az volt, amikor bejátszottak pár percnyi összevágott részletet a Végjáték (Endgame) című csodából, melyből megtudhattuk, hogy a fehéreket üldözik, emiatt fogynak rohamosan, majd a soron következő férfibeszélőt felkonferáló Budaházy Edda megkérte a jelenlévőket, hogy egyelőre ne kezdjenek hozzá az érvágás általi csoportos öngyilkossághoz, mert, és idézem, „hívő ember számára mindig van remény”.

A dokumentumfilmből egyébként olyan tényadatokról értesültünk, mint hogy London többé már nem is brit város, hiszen utcáiról eltűntek a britség nyomai (ezért nyerhette el az Olimpia szervezésének jogát is), hogy a rasszizmus egy csakis fehérek ellen alkalmazott vád, valamint, hogy érdekes módon kizárólag fehér országokba telepítenek be Valakik erőnek erejével színes embereket, ezzel a körmönfont módszerrel számolva fel a fehérekből álló szomszédságokat és régiókat.

Advertisement
Előtte-utána: nemfehérek erőltetett betelepítése a Fehér emberek országaiba, tudományos nevén Reverz Folteltávolítási hadművelet.
Előtte-utána: nemfehérek erőltetett betelepítése a Fehér emberek országaiba, tudományos nevén Reverz Folteltávolítási hadművelet.
Ellentétben a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalommal, a Vanish egyelőre csak csoki- és mustárfoltokra ajánl kész megoldásokat, demográfiai katasztrófákra nem.
Ellentétben a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalommal, a Vanish egyelőre csak csoki- és mustárfoltokra ajánl kész megoldásokat, demográfiai katasztrófákra nem.
Advertisement

Mindezt bámulatos egyszerűséggel ábrázolta a film. A világtérkép észak-atlanti felére szabályosan berakodott fehér férfiember-piktogramok közé sok-sok fekete férfiember-piktogram áramlott be.

Ha valakinek ismerős ez az elképzelés, meg a hozzá tartozó részletes ideológiai kimunkáltság, az azért lehet, mert látott már életében mosóporreklámot.

Advertisement

Mindenesetre, a tényfeltáró filmben bemutatott gondolatmenet nem kevesebb, mint korszakalkotó volt (legalábbis én még sosem találkoztam olyan elemzéssel, amely azt az egyébként valóban égető kérdést, miszerint Mégis mit keres Európában ennyire sok színes ember? képes lett volna a gyarmatosító múlt komplett kihagyásával megválaszolni).

A fontos tudnivalók kategóriában futottak még:

  • Nemzeteink túlélése érdekében majd’ minden fiatalnak „vissza kell térnie” a földművelő életmódhoz.
  • Olaszország 5 millió 600 ezer magzatembert™ vesztett el abortuszban, ami pontosan egyezik a jelenleg olasz földön élő bevándorlók mennyiségével (véletlen? aligha.).
  • Lengyelország és Írország, bátran dacolva az európai normákkal, gyakorlatilag teljesen felszámolta az abortuszt (virtually abolished abortion).
Advertisement

Utóbbi megállapításhoz kapcsolódó megjegyzésem a rendezvény egyébiránt remek tolmácsának: a virtually szó magyar megfelelője sokszor nem a virtuálisan. Persze könnyen elképzelhető, hogy a tolmács-családapa úr azért választotta mégis ezt a fordítást, mert ahogy minden magára kicsit is adó Életvédőnek, úgy neki is tudnia kell, hogy egy abortuszt tiltó törvénnyel csupán látszat-felszámolást lehet elérni. Az abortusz-turizmus során megszakított ír és lengyel nők terhességeinek tízezrei, bár a nemzeti statisztikákat tényleg nem csúfítják, azért istenigazából beszámítanak az elveszejtett ír és lengyel magzatgyermekek közé. Nincs mese, a gyermekgyilkosság a szomszédban is gyermekgyilkosság.

Amellett szembeötlő, hogy még az ír meg a lengyel demográfiai mutatókat sem lehet pontozásos győzelemnek kihozni: a teljes termékenységi arányszám EU-28 átlaga 1.55 körüli, de még a tagállamok mutatóinak legmagasabbika, az írországi, amely a legutóbbi, 2013-as adatok alapján 1.96 volt, sem éri el a pótlási rátát, ami errefelé valahol 2.1 körül kezdődik...

Advertisement

Ebből viszont az is következik, hogy egy valóban hatékony, célorientált megoldás nem elégedne meg az abortusz kriminalizálásával, hanem bizony keményen korlátozná a nők mozgásszabadságát is. Mármint, az összesét, nemcsak a menekült vagy szegény nőkét. Remélem, hogy a IV. Nemzeti Népesedési Konferencián lesz végre valaki kellően politikailag inkorrekt ahhoz, hogy ezt is ki merje mondani.

Share This Story

Get our newsletter